Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σεισμοσ Νηπιαγωγειο : Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το ... / Ποτέ δεν γνωρίζουμε πότε και πού ένας σεισμός θα χτυπήσει!

Σεισμοσ Νηπιαγωγειο : Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το ... / Ποτέ δεν γνωρίζουμε πότε και πού ένας σεισμός θα χτυπήσει!. Στις 11 ακριβώς χτύπησε το κουδούνι προειδοποίησης για σεισμική δραστηριότητα και φωνάξαμε δυνατά σεισμός. Εκπαιδευτική κλίμακα νηπιαγωγειο 09 σεπτεμβρίου 2020 09 σεπτεμβρίου 2020. Τις έγχρωμες εικόνες τις έκανα power point. Μάλιστα όταν η θεματική είναι τόσο σημαντική, όπως η πρόληψη και αντιμετώπιση ενός ενδεχόμενου σεισμού, αποτελεί ανάγκη και όχι απλώς προτεραιότητα. Posts about σεισμοσ written by anna.

Συνεχίζοντας για το σεισμό στο σχολείο έδειξα στα παιδιά δύο καταπληκτικά βίντεο σχετικά με το σεισμό και το τσουνάμι. Ετοιμάσαμε και την τσάντα εκτάκτων αναγκών ( τσάντα σεισμού). ΄οταν γίνεται σεισμός μη σε πιάνει πανικός! Το βαρθολομιό βρίσκεται στα βορειοδυτικά της πελοποννήσου, κοντά στον χελωνίτη κόλπο, στο κέντρο ενός εύφορου κάμπου και δίπλα στον πηνειό ποταμό. Posts about σεισμοσ written by anna.

8o ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
8o ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ from 4.bp.blogspot.com
«είμαι παιδί μικρό, δε φοβάμαι το σεισμό». Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως το επίκεντρο του σεισμού ήταν 4 χιλιόμετρα βόρεια της μαγούλα. Το 1ο νηπιαγωγείο μελισσίων υλοποιεί πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με τίτλο: Με σωστή εκπαίδευση, εγκεκριμένη από το υπουργείο παιδείας. Οι εικόνες μας παρακινούν σε δραστηριότητες και οι ερωτήσεις βοηθούν στην ανάπτυξη και βελτίωση του προφορικού λόγου. Την δευτέρα 12 φεβρουαρίου ένας εκπρόσωπος του σχολείου μας παρακολούθησε το σεμινάριο του οασπ για την αντιμετώπιση των σεισμών. Αφού μιλήσαμε για τον σεισμό , παίξαμε τα παιχνίδια στο cd του ο.α.σ.π. Σεισμοσ όλοι κάτω από τα τραπεζάκια!

Το 1ο νηπιαγωγείο μελισσίων υλοποιεί πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με τίτλο:

Μεγάλος σεισμός 5, 1 ρίχτερ χτύπησε το μεσημέρι της παρασκευής την αττική. Οι εικόνες μας παρακινούν σε δραστηριότητες και οι ερωτήσεις βοηθούν στην ανάπτυξη και βελτίωση του προφορικού λόγου. Συνεχίζοντας για το σεισμό στο σχολείο έδειξα στα παιδιά δύο καταπληκτικά βίντεο σχετικά με το σεισμό και το τσουνάμι. Εργασια του σχολειου μασ για τουσ σεισμουσ. Ετοιμάσαμε και την τσάντα εκτάκτων αναγκών ( τσάντα σεισμού). Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το θέατρο τεχνόπολις ήταν στις προτεραιότητες του προγραμματισμού μας! Τα παιδιά εξοικειωμένα από τις ασκήσεις προετοιμασίας που είχαν πραγματοποιηθεί σε πρότερο χρόνο. Κάναμε και την πρώτη μας άσκηση σεισμού. Posts about σεισμοσ written by anna. Την καθιερωμένη άσκηση σεισμού πραγματοποιήσαμε σήμερα στο νηπιαγωγείο μας! Δευτέρα, 1 φεβρουαρίου 2010, 19:29. Για την εργασια του σχολειου μασ. Ειδικά για τους μαθητές από το νηπιαγωγείο έως και την γ' δημοτικού ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην εκπαίδευση και εξοικείωση με την ενδεδειγμένη χρήση της μάσκας.

Παιδαγωγικό υλικό για δάσκαλους νηπιαγωγείου. Τις προηγούμενες μέρες τα παιδιά ενημερώθηκαν για το τι κάνουμε σε περίπτωση σεισμού και έτσι σήμερα εφάρμοσαν όλα αυτά που έμαθαν τις προηγούμενες μέρες! Αν και στα αγγλικά (τους εξηγούσα εγώ) τους άρεσαν πάρα πολύ. Σεισμός την εβδομάδα που μας πέρασε και με αφορμή το μεγάλο σεισμό στην ιαπωνία και το καταστροφικό τσουνάμι που ακολούθησε μιλήσαμε με τα παιδιά για το σεισμό. Μια πολύ καλή ευκαιρία να μιλήσουμε για το σεισμό και να κάνουμε ασκήσεις ετοιμότητας…

ΕΔΩ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ! ! !: ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
ΕΔΩ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ! ! !: ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ from 1.bp.blogspot.com
Τα παιδιά θα κάνουν ακόμα δυο ασκήσεις σεισμού μέχρι το τέλος του σχολικού έτους με στόχο να γίνει βίωμα ο τρόπος που πρέπει να αντιδράσουμε εκείνη την. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως το επίκεντρο του σεισμού ήταν 4 χιλιόμετρα βόρεια της μαγούλα. Το 1ο νηπιαγωγείο μελισσίων υλοποιεί πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με τίτλο: Εκτιμάται πως το εστιακό βάθος του σεισμού είναι στα 12 χιλιόμετρα, κάτι που σημαίνει πως είναι επιφανειακός και γι. Η παγκόσμια ημέρα των ηλικιωμένων τιμήθηκε και φέτος στο νηπιαγωγείο μας.αφού μιλήσαμε για τον παππού και τη γιαγιά μας για την αγάπη τους. «είμαι παιδί μικρό, δε φοβάμαι το σεισμό». Ετοιμάσαμε και την τσάντα εκτάκτων αναγκών ( τσάντα σεισμού). Αποθέωση για τον θρίαμβο της σάκκαρη στα social.

Αφού μιλήσαμε για τον σεισμό , παίξαμε τα παιχνίδια στο cd του ο.α.σ.π.

Κάναμε και την πρώτη μας άσκηση σεισμού. Στις 11 ακριβώς χτύπησε το κουδούνι προειδοποίησης για σεισμική δραστηριότητα και φωνάξαμε δυνατά σεισμός. Posts about σεισμοσ written by anna. Την δευτέρα 12 φεβρουαρίου ένας εκπρόσωπος του σχολείου μας παρακολούθησε το σεμινάριο του οασπ για την αντιμετώπιση των σεισμών. Γι αυτό το λόγο είναι καλό να είμαστε προετοιμασμένοι. Οι εικόνες μας παρακινούν σε δραστηριότητες και οι ερωτήσεις βοηθούν στην ανάπτυξη και βελτίωση του προφορικού λόγου. Πριν από λίγο πραγματοποιήθηκε στο νηπιαγωγείο μας άσκηση σεισμικού κινδύνου. Τα παιδιά εφαρμόζουν με ψυχραιμία αυτά που έμαθαν. Η παγκόσμια ημέρα των ηλικιωμένων τιμήθηκε και φέτος στο νηπιαγωγείο μας.αφού μιλήσαμε για τον παππού και τη γιαγιά μας για την αγάπη τους. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως το επίκεντρο του σεισμού ήταν 4 χιλιόμετρα βόρεια της μαγούλα. Τα παιδιά θα κάνουν ακόμα δυο ασκήσεις σεισμού μέχρι το τέλος του σχολικού έτους με στόχο να γίνει βίωμα ο τρόπος που πρέπει να αντιδράσουμε εκείνη την. Επί πρόσθετα μιλώντας για τους σεισμούς στο νηπιαγωγείο έχουμε μία θαυμάσια ευκαιρία να προσεγγίσουμε το γενικότερο θέμα των φυσικών καταστροφών. Τι κανουμε;» 13 οκτωβρίου είναι η διεθνής ημέρα μείωσης των επιπτώσεων των φυσικών καταστροφών.

Νότια προάστια, αργυρούπολη, ηλιούπολη, άγιος δημήτριος, άλιμος, ελληνικό, γλυφάδα. «είμαι παιδί μικρό, δε φοβάμαι το σεισμό». Το εσωτερικό της γης, πώς δημιουργούνται οι σεισμοί. Διαθεματικο ενιαιο πλαισιο προγραμματων σπουδων (δ.ε.π.π.σ.) και αναλυτικα προγραμματα σπουδων (α.π.σ.) υποχρεωτικησ εκπαιδευσησ. Σεισμός την εβδομάδα που μας πέρασε και με αφορμή το μεγάλο σεισμό στην ιαπωνία και το καταστροφικό τσουνάμι που ακολούθησε μιλήσαμε με τα παιδιά για το σεισμό.

Σεισμοσ Νηπιαγωγειο / 12ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: ΣΕΙΣΜΟΣ ...
Σεισμοσ Νηπιαγωγειο / 12ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: ΣΕΙΣΜΟΣ ... from i.pinimg.com
Το blog του παρατηρητηρίου σεισμών ανανεώθηκε και καθημερινά οι αναγνώστες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας zougla.gr μπορούν άμεσα να ενημερώνονται. Καρτέλες με εικόνες και ερωτήσεις με θέμα το φθινόπωρο για το νηπιαγωγείο. Γι αυτό το λόγο είναι καλό να είμαστε προετοιμασμένοι. Εκπαιδευτική κλίμακα νηπιαγωγειο 09 σεπτεμβρίου 2020 09 σεπτεμβρίου 2020. Οταν γινεται σεισμοσ, δεν μασ πιανει πανικοσ. Πριν έρθει και μας τρομοκρατήσει, είπαμε να τον γνωρίσουμε. Παρουσίαση μιας σειράς διαφανειών σε μορφή βίντεο σχετικά με τα όσα πρέπει να γνωρίζουμε σε περίπτωση σεισμού. Το 1ο νηπιαγωγείο μελισσίων υλοποιεί πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με τίτλο:

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως το επίκεντρο του σεισμού ήταν 4 χιλιόμετρα βόρεια της μαγούλα.

Στις 11 ακριβώς χτύπησε το κουδούνι προειδοποίησης για σεισμική δραστηριότητα και φωνάξαμε δυνατά σεισμός. Νότια προάστια, αργυρούπολη, ηλιούπολη, άγιος δημήτριος, άλιμος, ελληνικό, γλυφάδα. Συνεχίζοντας για το σεισμό στο σχολείο έδειξα στα παιδιά δύο καταπληκτικά βίντεο σχετικά με το σεισμό και το τσουνάμι. Παιδαγωγικό υλικό για δάσκαλους νηπιαγωγείου. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως το επίκεντρο του σεισμού ήταν 4 χιλιόμετρα βόρεια της μαγούλα. Πριν έρθει και μας τρομοκρατήσει, είπαμε να τον γνωρίσουμε. Ποτέ δεν γνωρίζουμε πότε και πού ένας σεισμός θα χτυπήσει! Εκπαιδευτική κλίμακα νηπιαγωγειο 09 σεπτεμβρίου 2020 09 σεπτεμβρίου 2020. ΄οταν γίνεται σεισμός μη σε πιάνει πανικός! Τραγουδήσαμε και χορέψαμε το πολύ ωραίο ρυθμικό τραγούδι. Τις προηγούμενες μέρες τα παιδιά ενημερώθηκαν για το τι κάνουμε σε περίπτωση σεισμού και έτσι σήμερα εφάρμοσαν όλα αυτά που έμαθαν τις προηγούμενες μέρες! Δευτέρα, 1 φεβρουαρίου 2010, 19:29. «είμαι παιδί μικρό, δε φοβάμαι το σεισμό».

Σεισμός την εβδομάδα που μας πέρασε και με αφορμή το μεγάλο σεισμό στην ιαπωνία και το καταστροφικό τσουνάμι που ακολούθησε μιλήσαμε με τα παιδιά για το σεισμό σεισμοσ. Τα παιδιά εξοικειωμένα από τις ασκήσεις προετοιμασίας που είχαν πραγματοποιηθεί σε πρότερο χρόνο.